Автор работы: Пользователь скрыл имя, 29 Августа 2011 в 14:43, отчет по практике
Практикалық оқу мен оқу-технологиялық тәжірибесі теориялық білімді бекіту және тереңдету мақсатында қызмет етеді. Жалпы тәжірибе оқушының білім алуына, үйренетін тәртіп-қабілетіне үлкен әсерін тигізеді. Оқушы базалық кәсіпорында тәжірибе өткенімен, ол жаңа оқу ережелерімен және міндеттерімен танысады. Оқушының жеке тәжірибе жетекшісі белгіленеді. Алдымен олар тәжірибе өту бағдарламасы, барысы және міндеттерімен танысады. Жалпы оқу-технологиялық тәжірибесін өту 24 мамыр мен 26 маусым аралығында белгіленген.
1.Кіріспе ...................................................................................1-2б
2.Негізгі бөлім .........................................................................2-55б
3.Қорытынды ..........................................................................55-57б
4.Қосымшалар ........................................................................57-66б
10.06.10ж. тәжірибенің он төртінші күні.
Аударма жасауға
“Бұйрық” мәтіні берілді. Бұл мәтіннің
мазмұнында, қонақ үй басшысының жалпы
тұрақтау жайлы бұйыру санкциялары берілген.
«Гарант – центр» ЖШС Казакстан Республикасы, 010000 Астана қ., Желтоқсан к-сі, 42 тел/факс: +7 (7172) 38 34 20 E-mail:artastana@inbox.ru www.arthotelastana.kz |
ТОО « Гарант - центр » Республика Казахстан, 010000 г. Астана, ул. Желтоксана, 42 тел/факс: +7 (7172) 38 34 20 E-mail: artastana@inbox.ru www.arthotelastana.kz |
Бұйрық
___________№_______
О внесений изменений в приказ от 10.02.2010г.
№ 15 «О правилах расчетного часа»
В соответствии с п. 5.1. Статьи 5 Устава Товарищества с ограниченной ответственностью «Гарант-Центр» утвержденного 26 ноября 2009 года,
ПРИКАЗЫВАЮ:
1. Установить:
1.1. расчетный час – с 12 часов дня по местному времени до 12 часов следующего дня. Время заезда в отель и выезда из отеля 12 часов дня.
1.2. тариф «пол суток» согласно приложению №1.
2. В случае задержки выезда гостей плату за проживание взимать в следующем порядке:
- до 18 часов после расчетного часа - начисляется оплата за половину суток в согласно установленным тарифам, после 18 часов от расчетного часа оплата производится за полные сутки.
3. Приказ от 10.02.2010г. №15 «О правилах расчетного часа» считать утратившим силу.
4. Приказ вступает в силу со дня его подписания. Ознакомить с приказом под роспись всех заинтересованных лиц гостиничного комплекса.
Директор Ли В.С.
Ознакомлены:
«Гарант – центр» ЖШС Казакстан Республикасы, 010000 Астана қ., Желтоқсан к-сі, 42 тел/факс: +7 (7172) 38 34 20 E-mail:artastana@inbox.ru www.arthotelastana.kz |
PLP« Guarantee-center » Republic of Kazakhstan, 010000 Astana, Zheltoksan str, 42 Tel/fax: +7 (7172) 38 34 20 E-mail: artastana@inbox.ru www.arthotelastana.kz |
Бұйрық
________№______
About modification in order from 10.02.2010.
№ 15 “On rules of check-in time”
In accordance with paragraph 5.1. Article 5 of the Charter of the
Private Limited Partnership « Guarantee-center » approved by the 26th of November 2009 year,
Orders:
2. In case of delay in departure guest fee will be charged as follows:
- Up to 18 hours of check-in time - is priced at half the day in accordance
with the established rates, after 18 hours of check-in time pay for full day.
3. Order from 10.02.2010 years № 15 "On rules of check-in time" to consider
as null and void.
4. Order will come into force from the date of its signing. Familiarize with
order under the signature of all stakeholders of the hotel complex.
Director
Familiarized:
11.06.10-15.06.10ж . тәжірибенің он бесінші күні.
Бұйрықтың екінші мәтіні берілді. Қосымша сөздікті қолдандым. Бұл тапсырма берілгенімен қатар қосымша жаттығулар да берілді.
«Гарант – центр» ЖШС Казакстан Республикасы, 010000 Астана қ., Желтоқсан к-сі, 42 тел/факс: +7 (7172) 38 34 20 E-mail:artastana@inbox.ru www.arthotelastana.kz |
ТОО « Гарант - центр » Республика Казахстан, 010000 г. Астана, ул. Желтоксана, 42 тел/факс: +7 (7172) 38 34 20 E-mail: artastana@inbox.ru www.arthotelastana.kz |
О бронировании номеров
В соответствии с п. 5.1. Статьи 5 Устава Товарищества с ограниченной ответственностью «Гарант-Центр» утвержденного 26 ноября 2009 года,
ПРИКАЗЫВАЮ:
1. Компания, забронировавшая в гостиничном комплексе «ArtHotelAstana» номера, с внесением предоплаты за заезд представителя (гостя), в случае опоздания либо не явки данного представителя (гостя), выплачивает неустойку 100% стомости забронированного номера, т.е. внесенная предоплата возврату не подлежит.
3.
Приказ вступает в силу со
дня его подписания. Ознакомить
с приказом под роспись всех
сотрудников гостиничного
Директор Ли В.С.
Ознакомлены:
«Гарант – центр» ЖШС Казакстан Республикасы, 010000 Астана қ., Желтоқсан к-сі, 42 тел/факс: +7 (7172) 38 34 20 E-mail:artastana@inbox.ru www.arthotelastana.kz |
PLP« Guarantee-center » Republic of Kazakhstan, 010000 Astana, Zheltoksan str, 42 Tel/fax: +7 (7172) 38 34 20 E-mail: artastana@inbox.ru www.arthotelastana.kz |
About rooms reserving
In accordance with paragraph 5.1. Article 5 of the Charter of the
Private Limited Partnership « Guarantee-center » approved by the 26th of November 2009 year,
Orders:
order under the signature of all stakeholders of the hotel complex.
Director
Familiarized:
14.06.10-15.06.10ж. тәжірибенің он жетінші күні.
Берілген тапсырманы екі күн бойы орындадым. Тағам мәзірі мәтінін аудару тапсырмасы берілді. Ол мәзірде белгілі тағамдар мен сусындардың атаулары мен бағалары берілген. Қосымша электронды сөздікті пайдалану арқылы аударма жасадым. Мәтінде көптеген сөз тіркестер мен қызықты сөздер кездесті.
Пицца
Chillout
……………………………………………..........
Аля медичи ……………………………………………..1600
Да
Винче ……………………………………………….....
Дельпьеро ………………………………………………...900
Маргарита………………………………………….....
Неаполитано ………………………………………..........900
Портобелло …………………………………………….....900
Сицилия …………………………………………………1000
Гарниры
Картофель по-домашнему ……………………………..250
Фри ………………………………………………………..200
Пюре ……………………………………………………...200
Рис …………………………………………………….......150
Рис
с овощами …………………………………………...
Овощи гриль …………………………………………….300
Горячие блюда
Плов ……………………………………………………500
Манты …………………………………………………500
Манты жаренные …………………………………….550
Лагман …………………………………………………600
Жаренный лагман ……………………………………650
Гур лагман …………………………………………….700
Стейк из лосося в лимонной заправке ……….........2000
Судак с овощами ……………………………………..1000
Семга по-столичному ………………………………..2000
Рулет рыбный ………………………………………...1000
Нежное филе курицы ……………………………........700
Курочка в сырной корочке …………………………..700
Курица по-испански ……………………………..........700
Курочка
в шубке …………………………………........
Хмельные ножки …………………………………........700
Аппетитная слойка …………………………………..1300
Мясо с рассыпчатым картофелем ……………..........900
Мясо по-техасски …………………………………….1200